Som medlem får du mange fordeler! Helt gratis!

  • Styr hvilke konkurranser som vises etter dine interesser.
  • Hold kontroll på hvilke konkurransen du har deltatt i.
  • Samle poeng ved å tipse om konkurranser.
  • Bytt inn poeng mot produkter.
  • Delta i spesielle konkurranser bare for medlemmer.
  • Abonnere på nyhetsbrev.
  • Få poeng ved å delta i utvalgte konkurranser.

Fyll i skemaet nedenfor for å bli medlem. Etter at du har klikket på ”send” kommer du til å få en mail med din aktiveringskode. Din e-post fungerer som brukernavn. Øvrig informasjon samler vi kun for å holde en statistikk over hvem som besøker siden. Denne informasjon vil ikke selges videre til en tredje part. Les mer om vår personvernerklæring her.

Kontroller filter for e-post, eksempelvis Gmail-, Hotmail- og Yahoo-brukere kan ha filteret innstilt på hard filtrering, noe som gjør at aktiveringskoden ikke kommer frem eller havner i mappen for useriøs e-post.


** Har en venn tipset deg om å bli medlem hos blienvinner? Fyll da i dennes e-post så får hun/han en belønning.

Personvernerklæringen – slik behandles din informasjon

All din informasjon behandles konfidensielt, med respekt og spares med høy sikkerhet. Din personlige informasjon kommer ikke til å selges videre til en tredje part.

Personlig informasjon

Navn og adresse bruker vi fremst for at vi raskt og enkelt skal kunne distribuere eventuelle gevinster/produkter som deles ut via blienvinner.no. Øvrige opplysninger brukes til statistiske utregninger, for å skape ett sammensatt bilde av besøkere på vår side.

Innstillinger

Dine personlige innstillinger er først og fremst til for deg som besøker siden, slik at du kan skreddersy de konkurranser som vises for deg. Vi samler alle besøkeres personlige innstillinger for å få ett bilder av hvilke konkurranser som er mest populære.

Cookies

Nå du som medlem logger inn og velger ”Husk meg”, lagres dette på maskinen din. Dette for at du skal slippe å logge inn ved senere besøk. Du får da automatisk frem de innstillinger du har valgt.

Ytterligere informasjon som lagres i din maskin er din markeringer for å holde orden på hvilke konkurranser du har deltatt i. Denne informasjonen bruker vi ikke.